over_ons.jpg

Over Annemie Lemmens

Annemie Lemmens heeft een ruime ervaring in de rechtshulp. Ze heeft Nederlands Recht gestudeerd in Tilburg en daar tijdens haar studie als vrijwilliger gewerkt bij de Juridische EHBO (rechtswinkel).

In 1982 is zij in Maastricht als juridisch medewerker bij het Bureau voor Rechtshulp gaan werken waar ze zich vooral heeft bezig gehouden met zaken op het gebied van het sociaal zekerheidsrecht en het arbeidsrecht.

Vanaf 2001 is ze werkzaam als advocaat, sinds 2008 in een eigen kantoor en per 1 januari 2015 in de vorm van een eenmanskantoor.

In de loop der jaren is zij zich voornamelijk gaan toeleggen op zaken op het gebied van het personen- en familierecht.
Daarnaast behandelt zij onder andere BOPZ-zaken en zaken op het terrein van het sociaal zekerheidsrecht, met de nadruk op bijstand.


Annemie Lemmens is als advocaat ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, tel. 070-335 35 35, info@advocatenorde.nl en is lid van de vereniging van Familierechtadvocaten Scheidingsmediators (vFAS) en van de Vereniging Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland (vPAN) en van het Juridisch Genootschap.

vFAS.jpg keurmerk.jpg